Tel: +46 (0) 501 133 32

Om företaget.

Vi som jobbar på Bildmagasinet AB i Mariestad

Vi har funnits i Mariestad sedan 1986 och vi som jobbar och äger företaget heter Lillian och Francis Howard.

Lillian utbildade sig till sjuksköterska och arbetade under några år i Göteborg. Francis arbetade som professionell fotograf i London. De möttes och tycke uppstod! Efter att ha bott tillsammans i London i två år, bestämde de sig för att flytta till Mariestad där de 1986 startade Bildmagasinet i Mariestad AB.

Bildmagasinets affärsidé är:

”Producera bilder snabbt, med högsta kvalité och med bästa tänkbara servicegrad.”

 

Lillian Howard

ekonomi och bildproduktion

Jag tycker om att hjälpa våra kunder att få det bästa resultatet från sin film och sin digitala fotografering. Det är otroligt viktigt att skriva ut bilder! Det är det bäst sättet att bevara sina minnen och historia för framtidens generationer. Jag jobbar mycket med att skanna och reparera gamla bilder vilket är mycket givande då dessa annars kanske hade blivit förstörda.
Jag är Bildmagasinets VD och ansvarar för firmans ekonomi.

Francis Howard

fotograf, inköpare och säljare

Med 35 års fotografering bakom mig njuter jag fortfarande av konsten och kreativiteten i att fotografera. Jag tycker om den sociala aspekten av mitt arbete, att träffa och interagera med kunder. Jag fotograferar i studion eller utomhus: porträtt, reklam och industri.
Det är alltid intresserant att lära och att använda nya teknik, speciellt belysning . I den dagliga verksamheten är jag ansvarig för sourcing och inköp av allt material för Bildmagasinet inklusive kameror, foto ramar och andra produkter.

Back to Top